• Het TT Journaal van 26 juni met Kervin Bos (Rechten: RTV Drenthe/Stijn Steenhuis)

TT - In de een-na-laatste uitzending van dit jaar is Kervin Bos te gast. De teammanager van Ten Kate Racing bespreekt met Karin Mulder de kwalificaties.

Naast de kwalificatie bespreekt Mulder met Bos het seizoen van het WK Supersport. Ten Kate-rijder Dominique Aegerter gaat aan de leiding in de tussenstand van het WK.

De monteur van Rossi

Verder aandacht voor Robin Spijkers. De Dwingeloër is dit seizoen de eerste monteur van Valentino Rossi bij het Petronas Yamaha SRT-satellietteam. Ondanks dat de Italiaanse grootmeester nu negentiende staat in de stijd om de wereldtitel in de MotoGP, leeft Spijkers z'n droom.

Racesport bestaat 20 jaar

Racesport bestaat dit jaar precies 20 jaar. Evert Slager nam de website in 2003 over en onder zijn leiding groeide de motorsportsite uit tot de grootste van Nederland. Slager bezoekt dit jaar als enige Nederlandse journalist alle Grand Prix-races. In het TT Journaal een reportage.

Verder aandacht voor de kwalificatietrainingen in de Moto3, Moto2, MotoGP en MotoE met de reacties van Bo Bendsneyder en Jasper Iwema. Ook leggen we uit hoe het kwalificatiesysteem precies werkt.

De TT van 1971

We sluiten de uitzending weer af met de TT van 1971. Deze keer staat Rob Bron centraal. De Amsterdammer werd dat jaar tweede in de 500cc klasse.

Alles over de TT vind je op TT Drenthe

TTDrenthe.nl is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vind je historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.

Contact
opnemen