• De vriendengroep uit Bovensmilde heeft naar eigen zeggen weer de mooiste plekken (Rechten: Robbert Oosting / RTV Drenthe)

De 'VIP-plekken' op TT-camping De Vledder in Assen hebben ze weten te bemachtigen. De vrienden uit Bovensmilde staan weer helemaal vooraan op de camping, precies op de plek die ze wilden.

Ze zijn er bijna klaar voor. "We zijn nog even de boel aan het opzetten", vertelt Nico Faber. "We zetten de caravans neer en bouwen de tent op." Woensdag volgen de laatste dingen. "Dan komen de muziekinstallatie, de koelwagen en het aggregaat."

Bovensmilde en omstreken
De vriendengroep ziet op de camping veel bekenden uit de buurt. "Op dit stukje van de camping staan vooral mensen uit Smilde, Bovensmilde, Hoogersmilde en ook wat mensen uit Assen en Gieten", weet Nico.

De groep heeft weer zin in de TT-week. "Als je de caravan neerzet en de poten uitdraait, weet je dat het echt weer begint", zegt Martijn Bouma. Nico vult hem aan: "Nog even werken en woensdag de laatste dingen voor elkaar maken. En dan gaan we lekker een flesje bier drinken."Meer over de TT-campings
Laatste voorbereidingen voor de TT: ‘Het is meer feestvieren dan dat je echt wat doet’
Honderd kratten bier gekocht voor de TT-camping: ‘Het is een slijtageslag’
‘Vroeger werd er nog weleens een camper in brand gestoken op de TT-camping’
Eerste caravans staan al op TT-camping Jan en Bertha: ‘Ze willen een goed plekje’
Geen TT voor nieuwe TT-campinghouders

TTDrenthe.nl is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vind je historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.

Contact
opnemen