Verkeersinformatie

Incidenten

Wegwerkzaamheden

Verkeersverwachting

ANWB verkeersverwachting van vrijdag 22 februari 2019 09:16 uur

Vrijdagmiddag
Vanaf het middaguur wordt het steeds drukker op de weg. Voor veel scholen in de regio’s Midden en Zuid breekt de voorjaarsvakantie aan. We verwachten daar dan ook de meeste drukte.

Vrijdagavond en –nacht
Vanaf vanavond negen uur sluit Rijkswaterstaat een aantal wegen af voor wegwerkzaamheden. De A4 van Rotterdam naar Antwerpen gaat om die tijd dicht tussen Tholen en Bergen op Zoom-Zuid. De weg blijft het hele weekend dicht. In de A15 is de Noordtunnel van Rotterdam naar Gorinchem tot één uur vannacht afgesloten. Verder is de A44 Amsterdam richting Den Haag dicht tussen knooppunt Burgerveen en Warmond. Deze weg is zaterdagochtend om negen uur vrij. En in Limburg is de A76 Geleen – Heerlen in beide richtingen dicht bij Nuth. Zaterdagmorgen om acht uur kan het verkeer er weer door.

Weekend
Op dit moment staat er voor dit weekend maar een wegafsluiting gepland. Het betreft de A4 Rotterdam richting Antwerpen tussen Tholen en Bergen op Zoom-Zuid. De weg is dicht tot maandagochtend vijf uur. Het zonnige weer zorgt op zondag ongetwijfeld weer voor vertraging op de wegen bij Zandvoort. In de Rai is dit weekend nog de Huishoudbeurs en in Heerenveen wordt in het Thialf-stadion het WK Sprint op de schaats verreden. Prorail werkt nog tot maandag op het spoor tussen Leeuwarden en Groningen. Er rijden zolang tussen Leeuwarden en Buitenpost geen treinen maar bussen. Dat levert een half uur vertraging op.

ADVERTENTIE