Verkeersinformatie

Incidenten


Rijdt u op de A32 Heerenveen richting Meppel, dan komt u tussen Steenwijk en Meppel een spookrijder tegemoet.
Haal niet in, blijf rechts rijden en probeer de spookrijder met lichtsignalen te waarschuwen.
Ik herhaal: op de A32 Heerenveen richting Meppel komt u tussen Steenwijk en Meppel een spookrijder tegemoet.

Wegwerkzaamheden

A7 Groningen richting Heerenveen, bij afrit Drachten-Centrum is de oprit dicht. Van 23 mei 2019 20:00 tot 24 mei 2019 06:00.

A32 Meppel richting Heerenveen, bij Heerenveen-Zuid is de op- en afrit dicht. Van 23 mei 2019 20:00 tot 24 mei 2019 06:00.

Verkeersverwachting

ANWB verkeersverwachting van donderdag 23 mei 2019 18:56 uur

Donderdagavond en -nacht
Bij Utrecht zijn donderdagavond werkzaamheden op de A2 nabij de Leidsche-Rijntunnel richting Amsterdam. Die beginnen om 23.00 uur. Om middernacht gaat de Schipholtunnel in de A4 richting Den Haag dicht. Ook bij de Coentunnel in de A10 wordt weer gewerkt. Vanaf 22.00 uur moet het verkeer richting Zaanstad omrijden via de Zeeburgertunnel. De A16 richting Breda gaat om 23.00 uur dicht tussen Rotterdam-Prins Alexander en Rotterdam-Feijenoord. Op de A27 van Breda naar Utrecht zijn werkzaamheden tussen de knooppunten Gorinchem en Everdingen. Om 21.00 uur gaat de rijbaan dicht. Ook zijn er nachtelijke werkzaamheden bij Halfweg op de A200. De wegen zijn vrijdagochtend vroeg weer vrij. Er zijn komende nacht geen belangrijke werkzaamheden aan het spoor.

Vrijdagochtend
De ochtendspits van vrijdag is meestal de minst drukke van de week. Dat zal nu niet anders zijn.

Vrijdagmiddag
De avondspits van vrijdag begint altijd al vroeg. De eerste spitsfiles ontstaan al rond twee uur in de middag. We rekenen wel op een normaal verloop van de spits.

Vrijdagavond en –nacht
Er wordt vanaf vrijdagavond aan veel wegen gewerkt. Een aantal snelwegen wordt dan ook afgesloten. Bij Amsterdam gaat vrijdagavond om 22.00 uur de A4 richting Amsterdam dicht tussen de knooppunten Badhoevedorp en De Nieuwe Meer. De Ring-Zuid van Amsterdam, de A10 richting Utrecht, wordt om dezelfde tijd afgesloten tussen de kooppunten De Nieuwe Meer en Amstel. Ook wordt er gewerkt aan de A16 van Breda naar Rotterdam tussen de knooppunten Zonzeel en Klaverpolder. In het oosten van het land gaat de A35 aan de zuidkant van Almelo weer dicht. Het gaat om de rijbaan vanuit Enschede. En in het zuiden gaat de A73 Maasbracht - Nijmegen tot zaterdagochtend 06.00 uur in beide richtingen dicht tussen Maasbracht en Beesel. De weg richting Nijmegen is het hele weekend afgesloten tussen Belfeld en knooppunt Tiglia. Maandagochtend voor de spits kan het verkeer weer over deze wegen.

ADVERTENTIE