Verkeersinformatie

Incidenten

Wegwerkzaamheden

Verkeersverwachting

ANWB verkeersverwachting van donderdag 13 december 2018 18:00 uur

Tot maandag wordt aan het spoor gewerkt tussen Arnhem en het Duitse Düsseldorf. De vertraging is ongeveer een half uur.

Donderdagavond en nacht
Rijkswaterstaat sluit vanavond in de A15 de Noordtunnel van Rotterdam naar Gorinchem af. Dit is vanwege wegwerkzaamheden. En de N57 van Brouwersdam naar Rotterdam wordt afgesloten tussen de afrit Brielle en de aansluiting met de A15. Deze wegen gaan om negen uur vanavond dicht en zijn vrijdagmorgen om vijf uur weer vrij.

Vrijdagochtend
Vrijdagmorgen is het een stuk minder druk op de weg dan op andere werkdagen.

Vrijdagmiddag
De eerste files van de avondspits ontstaan al na het middaguur. De meeste vertraging komt voor in het midden en zuiden van het land.

Vrijdagavond en nacht
Vrijdagavond om elf uur gaat de A9 van Diemen naar Amstelveen dicht tussen knooppunt Diemen en knooppunt Holendrecht. Zaterdagochtend om negen uur zijn de werkzaamheden klaar. Vrijdagavond om negen uur beginnen er ook werkzaamheden aan de A16 tussen knooppunt Ridderkerk en knooppunt Terbergseplein. De hoofdrijbaan is tot zaterdagavond zes uur dicht. Dat zorgt ongetwijfeld voor file op de parallelrijbaan. En de Roer- en de Swalmentunnel in de A73 Nijmegen – Maasbracht zijn in beide richtingen dicht van vrijdagavond acht uur tot zaterdagochtend zes uur.

ADVERTENTIE