START TT ASSEN
00 DAGEN
00 UREN
00 MIN
00 SEC

TT-campings stromen weer leeg: ‘Het was zwaar, maar dondersmooi’

  • Op naor huus! (Rechten: RTV Drenthe)

Slaperige gezichten, schorre stemmen en flinke katers. Nee, voor een goed gesprek moet je maandagochtend niet naar een van de TT-campings gaan. De hele ochtend zijn de laatste campinggasten druk in de weer om alles op te ruimen. En dat gaat na zo'n weekend niet heel snel. "Het was super, maar wel zwaar", vertelt een van hen.

"Je hebt weinig slaap, er is constant harde muziek en je drinkt veel bier", vervolgt hij. "Maar het was dondersmooi." Gisteren was hij ook nog op het circuit. "Rossi ging direct op z'n bek, dus dat was wel jammer."

Even verderop vinden we iemand die niet zo'n fan is van de Italiaan. "Ik was ook bij de race, ik was blij dat Rossi eraf lag", zegt ze. Ook zij heeft een zwaar weekend beleefd. "Er is zoveel lawaai, ook als je in de caravan ligt. Maar we hebben ons zeker vermaakt." Haar groep heeft ook de nodige kratten bier soldaat gemaakt. "We moesten zelfs nog extra halen", lacht ze.

Lees hier meer over de TT-campings
Het is weer gezellig op de camping
In beeld: een warme TT-zaterdag 2019
In beeld: TT-campings stromen vol
- 'Vroeger werd er nog weleens een camper in brand gestoken op de TT-camping'
Laatste voorbereidingen voor de TT: 'Het is meer feestvieren dan dat je echt wat doet'
Eerste caravans staan al op TT-camping Jan en Bertha: 'Ze willen een goed plekje'
Honderd kratten bier gekocht voor de TT-camping: 'Het is een slijtageslag'

TTDrenthe.nl is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vind je historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.

Contact
opnemen