START TT ASSEN
00 DAGEN
00 UREN
00 MIN
00 SEC

Jan Smit, Jannes en Burdy op Hollands podium TT Festival

  • Jannes is een van de Nederlandstalige artiesten die optreedt tijdens het TT Festival (foto: RTV Drenthe)

Jan Smit, Jannes en Burdy. Dat zijn namen van bekende Nederlandstalige artiesten die het TT Festival binnen heeft gehaald.

De artiesten komen naar het Radio NL-podium op de Brink. Verder staan daar op donderdagavond onder andere Samantha Seenwijk, D!kdakkers en Vinzzent. Zaterdag staan er negentien acts op het podium, waaronder René Froger, Ancora en Pascal Redeker. Hoe laat de artiesten precies optreden, is nog niet bekend. 


Het TT Festival is op 27, 28 en 29 juni in de Asser binnenstad. Anderhalve maand geleden werd al bekend dat grote artiesten als Maan, Famke Louise en Blackbriar optreden. Ook de Drentse rockband Mooi Wark staat weer op het programma.

Drie avonden
Het festival begint dit jaar op de donderdag, in plaats van op de woensdag. Sinds de TT-races op zondag zijn, is de belangstelling voor vier avonden feest in de binnenstad teruggelopen. Daarom is in overleg met de horecaondernemers, die de muziekpodia vullen, besloten het muziek- en motorfeest in de stad terug te brengen naar drie avonden.

Door: Marjolein Knol

Contact
opnemen