Top-10 ver weg voor Bendsneyder: ‘Dit was dramatisch’

  • Bo Bendsneyder baalde van zijn eerste trainingsdag

MOTORSPORT - Bo Bendsneyder gaat deze TT voor een plek in de top-10, maar lijkt daar na vandaag ver van verwijderd. Zelf noemt hij zijn prestaties in de vrije trainingen in de Moto2-klasse (21ste en 24ste tijd) dramatisch.

"Het gevoel is er gewoon niet", zegt de enige vaste Nederlandse WK-coureur. "We hebben tijdens de vorige Grand Prix in Barcelona wat dingen veranderd en dat werkte toen heel goed. Maar blijkbaar werkt dat hier niet helemaal. We hebben veel dingen veranderd aan de achterkant, maar blijkbaar moeten we toch ergens anders gaan zoeken."

De Rotterdammer verloor in de tweede trainingssessie 1,2 seconde op de snelste coureur. Voor een plek in de top-10 zal het nog minimaal 0,7 seconde sneller moeten. "Ik zou op dit moment niet weten waar ik nog een seconde vandaan moet halen. De hele motor voelt niet goed. De mannen gaan vanavond aan de slag en hopelijk staan we er morgen beter op."

TTDrenthe.nl is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vind je historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.


<iframe src="https://feeds.rtvdrenthe.nl/tt/ttnieuwsbrief_aanmelding_mc.php:260px" style="width:100%;height:100%;position:absolute;" frameborder="0" allowfullscreen="true">


Contact
opnemen