PR en 29ste startplek voor Van de Lagemaat: ‘Dit is super’

  • Ryan van de Lagemaat (Rechten: RTV Drenthe)

MOTORSPORT - Een dik persoonlijk record en iemand achter hem op de grid. Ryan van de Lagemaat kan niet meer dan tevreden zijn over zijn kwalificatie voor de Moto3-race tijdens de TT.

"Ik ben op het juiste moment uit de pits gegaan", kijkt de wildcardcoureur uit Culemborg terug op zijn ronde van 1.45,0. "Ik kon een mooi sleepje pakken en een nieuw persoonlijk record rijden dus dat is super."

Hij kijkt met vertrouwen uit naar de race van morgen. "De snelheid is goed op dit moment. Ik hoop dat ik bij het groepje voor me kan aansluiten en daar hoop ik van begin tot eind mee te knokken. Ik denk dat dat realistisch is."

Het belangrijkste zijn volgens Van de Lagemaat de eerste vijf ronden. "Dan rijden ze het hardst, daarna wordt het eigenlijk alleen maar minder. Als het meezit in de eerste vijf ronden en er zijn geen momentjes, dan kunnen we een mooie wedstrijden neerzetten. Ik heb er heel veel zin in." 

TTDrenthe.nl is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vind je historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.
Contact
opnemen