Maverick Viñales snelste van de dag in training MotoGP

  • Maverick Viñales (Rechten: EPA)

MOTORSPORT - Maverick Viñales reed vanmiddag de snelste tijd in de tweede MotoGP-training tijdens de Asser TT. Met 1.32,63 was hij 0,18 seconde sneller dan de snelste coureur van de eerste training, Fabio Quartararo.

Danilo Petrucci was net als vanochtend de derde snelste rijder (0,31 seconde achterstand op Viñales). WK-leider Marc Marquez kwam niet verder dan de zevende tijd.

Valentino Rossi kwam er na een tegenvallende eerste training (twaalfde tijd) ook in de tweede training niet lekker in. Hij reed uiteindelijk de negende tijd, wat momenteel net genoeg is om zich rechtstreeks voor de pole-kwalificatie te plaatsen.

[tweet:https://twitter.com/MotoGP/status/1144592047900413952]

Lorenzo valt definitief uit
Jorge Lorenzo, die vanochtend viel, startte niet in de tweede training omdat hij onderzocht werd in het ziekenhuis. Tijdens de training kwam het bericht dat hij deze TT niet meer in actie komt vanwege een gebroken nekwervel.

Morgen gaat de MotoGP om 09.55 uur verder met de derde vrije training.

TTDrenthe.nl is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vind je historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.


<iframe src="https://feeds.rtvdrenthe.nl/tt/ttnieuwsbrief_aanmelding_mc.php:260px" style="width:100%;height:100%;position:absolute;" frameborder="0" allowfullscreen="true">


Contact
opnemen